Posted by: astralkid | February 17, 2009

Hoki to Puna

1 nacht verbleven aan het strand van drifitng sands BP , dit is wel het stadje van greenstone shops en we hebben heel wat mooi werk gezien en we hebben daar een carver gesproken genaamd steve die van de punasalomon eilanden afkomt maar al 18 jaar in NZ woont en werkt.
Verder getrokken naar Punakaiki en 2 nachten geboekt, ook aan het strand. we zijn meteen op een lokaal marktje gedoken en daarna ingecheckt bij beachview lodge in een oude zigeuner camper, lekker rustig.
Niet ver daarvandaan hebben we nog een river walk door de bush gedaan en natuurlijk hebben we de pancake rocks gezien en dat hebben we maar gevierd met wat pannekoeken in het cafetje aldaar.
Hele mooie zonsondergangen hier ,en dus vermaakt jolanda zich wel in de hotspa met uitzicht op zee strand en ondergaande zon terwijl ik aan het carven ben.
Volgende dag en we vertrekken naar westport voor een nacht, het was heel vaag maar in principe had ik gebeld voor robyns nest , maar het gezin zelf is vertrokken naar aussie en degeen die het bij houdt was in geen velden te bekennen ,het zag er niet uitnodigend uit dus we gaan naar riverinn BP.
Even wat winkels bekeken en voer gehaald daarna wat relaxen en koken. Morgen gaan we naar Nelson……

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: