Posted by: astralkid | March 4, 2009

CHCH to Wellington

We kijken in de ochtend naar de zeeleeuwen aan de kust van kaikoura nadat we de BP hebben verlaten en we zien er een aantal van vrij dichtbij, we zijn op tijd want een half uur later stroomt het redelijk vol van de toeristen en het opkomend tij van de zee.seal
In de middag komen we aan in ChCh bij charlie B’s BP, we ruimen de auto op en brengen het terug, in de stad kijken we nog een beetje rond.
S’avonds maken we het eten zoveel mogelijk op dat we nog hebben in de avond is niet veel in de BP te beleven en gaan ff de stad in. We gaan op zoek naar warme choco ,we vinden geen maar eindigen voor even in een ierse pub met live muziek , een paar gitaristen die geen verzoekjes doen :-)……………….. slapen dan maar.
Volgende dag, we pakken alles in slaan het op in storage en gaan nog heel even naar de beadshop alhier en we kunnen nog even een lunch doen in de plaatselijke griek en dan moeten we toch echt opschieten want we moeten het vliegtuig halen .plane
We vliegen naar Wellington waar we al snel arriveren zodat we een shuttle kunnen pakken naar Rosemere BP, niet echt op een super plek, uitzicht op de motorway omdat we op een grote heuvel zitten met het raam op de verkeerde kant, het is errug druk hier .
Morgen maar even het museum checken en dan zien we wel weer………………..

Advertisements

Responses

 1. March
  Onze computer was gaar geworden maar hij doet het weer.
  Ik heb slecht nieuws over Zelda.
  Zelda is ziek waarschijnlijk kanker ik denk dat ze misschien nog maar een jaar heeft. Ze weegt nog maar drie kilo ze heeft wat aan haar schildklier en hartje en ze kan niet meer geopereerd worden aan haar staart. Mijn bollie wollie gaat binnenkort weg.
  Nou hoe is het daar wanneer komen jullie nou terug ?
  Bye Jezus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: