Posted by: astralkid | March 4, 2009

Nelson to Kaikoura

In nelson verblijven we in tasman bay BP en verblijven 2 nachten, is wel gezellie hier, ik krijg de kans om nog een level 2 te doen voor de kiting en het is echt helemaal te gek, het lukt voor ons helaas niet om op het bord te komen maar leren wel dingen die we normaal voor 3 zouden krijgen , ook niet onbelangrijk.
Jolanda komt nog even langs om wat fotos te nemen ( ze is zo lief) en dan begint het even te regenen en de wind valt weg , alles komt gelukkig goed en het blijft dus een goeie dag.
Ik wil hier niet meer weg ……………………………… 🙂 kiting

Typisch stadje dat kaikoura en helemaal die BP waar we verbleven ,leek eerder een motel . In ieder geval hebben we een boot geboekt om walvissen te spotten.potvis
We gaan in de middag rond een uur of 4 en we hebben een goede zonnige dag uitgekozen met een kalme zee, een beetje toeristische opzet allemaal maar het gaat om het spotten van de dieren en het schijnt dat wij veel geluk hebben , we zien 5 potvissen van vrij dichtbij die aan het duiken en voederen gaan, we zien heel veel albatrossen , ook in de verte zien we de spuitwalmen van andere potvissen er zijn er dus genoeg om ons heen.
Na dus de 5 , slapende potvis gaan we terug richting de kust om de dusky dolphins te bekijken en ook dat lukt er zwemt een hele school om de boot en springen op en neer in het water om een show weg te geven , erg grappig.
Op een gegeven moment gaan we terug nadat iedereen weer op de stoelen zit na 7 keer vragen door de manschappen 🙂dolphin
We gaan eten in een thai en wie komt er uit de keuken stappen …. malte de duitser uit takaka 🙂 maf mannetje , we kijken nog wat shops en dan terug naar BP, het is een lange dag.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: